🏠 Një ditë tipike nën kushte karantinimi shtëpiak

Eridona, vullnetarja jonë e papërtueshme na fton të hedhim një sy të shpejtë në rutinën e saj të re. Si ajo, me mijëra studentë ndjekin të njëjtin ritëm në Shqipëri. 👩‍🎓👨‍🎓
Falenderojmë Eridonën për gatishmërinë dhe dedikimin e saj gjatë këtij proçesi.
🔶 Qendra H.A.N.A është një hapësirë fizike dhe virtuale dedikuar të rinjve dhe mundësive të tyre për shprehje dhe zhvillim potenciali e talentesh si dhe përforcim të vlerave të një shoqërie demokratike. 📣📣
▶️ Prej Janarit 2020,🇪🇺 #europeanendowmentfordemocracy 🇪🇺mbështet objektivat e qendres për të ofruar një alternativë të re në Lezhë për rininë tonë, përmes nismës “Common Actions Contributing to Pro-Active Youth”.
#riniaktive #covid19 #rutinanekarantine #qendrahana #staysafe #stayhomeEridona është nga Lezha, studente në fakultetin e Shkencave Sociale, 19 vjeç dhe vullnetare pranë qendres H.A.N.A. Rutina e saj është e njëjtë me atë të mijë…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

English
Albanian English