Takim me psikologun

Kur një person ju shprehet se do të bëjë vetëvrasje, jini aty për të. Verbalizimi i këtij mendimi është thirrja e tyre për ndihmë. Në cdo moment që përballeni me dikë që ka nevojë për ndihmë psikologjike mos hezitoni të kontaktoni psikologët që gjenden pranë jush, për të adresuar rastet që janë në situatë të rënduar psikologjike.Shëndeti mendor meriton të trajtohet me të njëjtën peshë e seriozitet si shëndeti fizik!

*Shtatori – Muaji i Parandalimit të Vetëvrasjes

Në rast se keni nevojë për këshillim, përvec psikologëve që ndodhen pranë zonës ku ju jetoni, mund të kontaktoni

Urdhrin e Psikologut (+ 355 (0) 4 451 1804) – për t’u konsultuar për profilin e terapsitëve që kanë profilizim që u përshtatet shqetësimit tuaj

dhe

https://www.nukjevetem.al/ – platformë këshillimi online #terapi#këshillim#rini#hanacentre#psikolog#ndërgjegjësim#parandalim#mindfulness#care @ HANA – Hand to hand Against Nation Apathy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

English
Albanian English