Heronjtë Lokalë – Adi Suljemani

“Edhe këtu në Shqipëri ka mundësi të pafundme tek të cilat një i ri mund të japë nga vetja. Normalisht nuk do të jetë e lehtë por nëse është dëshira dhe vullneti gjithçka arrihet”Ju njohim me Adin, klarinetistin e talentuar të rrugëve të Tiranës. Ndërkohë që ti ankohesh se në Shqipëri është kohë e çuar dëm, ja një kundërshëmbull për ty!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

English
Albanian English