Mesazh inkurajues për të rinjtë e Lezhës – Rolando Lekaj

Rolando Lekaj, aktualisht jeton në Kinë dhe njihet si një ndër Super Modelet më të suksesshëm botëror por edhe një biznesmen, filantrop dhe aktor i mirënjohur. Ai pranoi ftesën e H.A.N.A’s për të ndarë rrugëtimin e tij për publikun Lezhjan, veçanërisht rininë. Një fjalë që vështirë se do të harrohet shpejt!
Mesazhi i tij: Rini, mos u dekurajo! Nuk ka rrugë tjetër ta bëni parajsë per veten përveç se duke qënë të bashkuar, duke mos u ankuar e duke punuar fort!

Ky event u mundësua në kuadër të zbatimit të projektit “Y.E.S – Një Thirrje për Veprim”, mbështetur nga Ambasada e SH.B.A në Shqipëri përmes Granteve të Vogla të Komisionit të Demokracisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

English
Albanian English