Profil – Ola Bregu

▶️Njihuni me Olën.👩‍🏫 Ajo është vetëm 23 vjeç dhe punon si spikere 🖥 lajmesh dhe 🎤moderatore pranë një media të rëndësishme 🎥kombëtare. H.A.N.A zgjedh të promovojë atë sot, si një e re e përkushtuar për të ndërtuar jeten e saj në 🇦🇱Shqipëri🇦🇱, vendin e vet‼️ pavarësisht barrierave që mund të ketë hasur apo do të hasë në jetë.📢 Siç thotë ajo: “Kur diçka e do me shpirt, arrin ta fitosh dhe t’ja dalësh!”💬☑️🎊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

English
Albanian English