Qendra H.A.N.A

Aspirojmë tek një rini e vetë-dijësuar që mendon me kokën e vet që ngrihet në këmbë e reagon kur egotizmi shtyp me tirani lirinë e shprehjes dhe kritikës. Sepse nga këtu e tutje lejohet të ketë vetëm progres, jo më e kundërta! Gati për ju! ‍

▶️Qendra H.A.N.A është ngritur falë mbështetjes nga European Endowment for Democracy, organizëm i themeluar nga BE dhe vendet anëtare për të promovuar avancimin e vlerave demokratike të shoqërive.

#eed #riniashqiptare #qendrahanalezhe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

English
Albanian English