Të qëndroj apo të iki? – Fjalimi i Erlindës nga Lezha

Fjalim i mbajtur gjatë Konferencës mbi Perspektivat e Tregut të Punës për të Rinjtë, organizuar nga Qendra H.A.N.A me pjesëmarrjen e vendimarrësve vendor dhe qendror si dhe personazheve influencuese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

English
Albanian English