Tregimtari & Multimedia / Sesioni II – Lajmet e rreme

Sesioni II i ciklit të trajnimi Tregimtari & Multimedia Ciki Korrik 18, 2020 (Lajmet e rreme apo fake news/ Rendësia e vetë-rregullimit/ Modele funksionale të gazetarisë në Shqipëri / Abuzivizmi me mediat)▶️ Të rinjtë tanë kanë mundësinë të mësojnë parimet e tregimtarisë dhe komunikimit multi-mediatik si instrumenta për advokim dhe aktivizëm nga profesionistë të aklamuar të fushës. ⭕️ Përmes kësaj nisme, Qendra H.A.N.A synon të formësojë zërat e ardhshëm të demokracisë dhe fjalës së lirë ndër të rinjtë e talentuar Lezhjanë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

English
Albanian English