Tregimtari & Multimedia / Sesioni III – Radio & Podcast

Sesioni III, i ciklit të trajnimeve mbi Tregimtarinë dhe Multimedian, u lehtësua nga ekspertët mediatikë Jerida Sakaj & Megi Latifi. Ҫështjet e trajtuara, ishin vazhdim i sesionit paraardhës: )📻Radio & 🎙Podcasti si instrumente mediatike për të përçuar mesazhe – Shembuj praktikë;

Ana teknike e produksionit të programeve/emisioneve në radio/podcast dhe dallimet kryesore mes të dyjave; Elemente praktike dhe mjete online për të ideuar, realizuar dhe marketuar mesazhin tënd virtualisht përmes këtyre 2 instrumenteve; Rëndësia e një marketingu të zgjuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

English
Albanian English