Tregimtari & Multimedia / Sesioni VI – Takim Reflektues

Sesion reflektimi dhe diskutimi me të rinjtë e Tregimtarisë & Multimedias të H.A.N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

English
Albanian English