Tregimtari & Multimedia / Sesioni VII – Aktivizmi kreativ në rrjete sociale

Ngritja e zërit ndaj një fenomeni është parimi, mënyra që ti zgjedh për të përcjellë mesazhin tënd është forma. Parimi është i njëjtë, forma ndryshon! ✅ Inesi ofroi për të rinjtë disa mënyra për të fituar vëmëndjen e njerëzve në kohët moderne pasi nuk është e lehtë të ndryshosh mendimet dhe ndjenjat e masave❗️☑️ Ndër të tjera. pjesëmarrësit u njohën me projektin ▶️ ‘Ëndrra Ҫeke”, një ilustrim se si marketingu dhe propaganda mund të rrëmbejë opinionet e njerëzve; një historik të rrjeteve sociale më të mëdha dhe përdorimin korrekt të #hashtag Pjesëmarrësit do të kenë detyrë të 🔍 ideojnë një kornizë të dedikuar në Facebook si foto profili për të përfaqësuar një kauzë si dhe të startojnë sfida gjithëpërfshirëse📢! Do të jetë me interes për të vëzhguar se si ata do të vënë në praktikë njohuritë e marra në ditët në vazhdim. 🔜↘️Kursi i Tregimtarisë & Multimedias, pjesë e portofolit të programit të qendrës H.A.N.A, mundësohet falë mbështetjes së European Endowment for Democracy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

English
Albanian English