INSIDE H.A.N.A JOURNEY​

Be informed with our latest achievements, activities and other news.

We come with gifts! We joined the NGO world with something to offer. Lezha was our town of choice to exercise our impact, but simply being part of its communities was not enough to justify our future actions. We thoroughly analyzed the social, economic and political dynamics of the environment with the support of national and international research experts as our initial intervention for Lezha. We wanted to build our interventions based on a baseline study and indicators. Stay tuned for more news on this matter and much more.

Youth Conferences

Workshops/Trainings

Internships

May 20, 2020

DEKLARATE

DEKLARATË Nisur nga ngjarjet e fundit të ndodhura në qytetin e Tiranës dhe raportimet e ardhura nga media dhe të…
Read More
May 20, 2020

Hartimi I Buxhetit Bashkiak

ℹ️ http://www.buxhetim.al/ Gjejmë mundësinë të ndajmë me ju këtë link i cili nxit të rinjtë, e këdo tjetër, të përfshihet në…
Read More
May 18, 2020

Qendra H.A.N.A

https://www.facebook.com/hanacentre.org/photos/pcb.912496625845525/912464622515392/?type=3&theater Aspirojmë tek një rini e vetë-dijësuar që mendon me kokën e vet që ngrihet në këmbë e reagon kur…
Read More
May 12, 2020

Profil – Ola Bregu

▶️Njihuni me Olën.👩‍🏫 Ajo është vetëm 23 vjeç dhe punon si spikere 🖥 lajmesh dhe 🎤moderatore pranë një media të rëndësishme 🎥kombëtare. H.A.N.A zgjedh të…
Read More
1 2 3 12

English
Albanian English