Multimedia dhe Tregimtaria – Sesioni VIII / E drejta e informimit

LIGJ. Nr. 119/2014. PËR TË DREJTËN E INFORMIMIT i garanton cdo qytetari shqiptar akesin ndaj informacionit. Ky sesion i njohu të rinjtë me instrumentet që ne si qytetarë disponojmë për të kërkuar informacion nga insitucionet publike.
Ku duhet të drejtohemi nëse kemi një ankesë? Cilat janë rrugët instiucionale që duhen ndjekur? Cfarë mjeti do të përdorim, cilët janë dokumentat shoqëruese që duhet t’i bashkëngjisim ankesës? Si të rrisim visibilitetin e veprimeve tona për impakt më të lartë? Këto pyetje morën përgjigje gjatë këtij sesioni falë lehtësimit të bërë nga Ines Mulellari.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Albanian
English Albanian