UDHËTIMI i H.A.N.A's

Informohuni për arritjet dhe aktivitetet tona më të fundit.

Ne nuk vimë duar-bosh! I'u bashkuam botës së OJF-ve me diçka për të ofruar. Lezha ishte zgjedhja jonë e qëllimshme për të ushtruar ndikim, megjithatë thjesht të qenit pjesë e komuniteteve Lezhjane nuk ishte e mjaftueshme për të justifikuar veprimet tona në të ardhmen. Ne kemi analizuar në mënyrë të thelluar dinamikën sociale, ekonomike dhe politike të vendit me mbështetjen e ekspertëve kërkimore kombëtare dhe ndërkombëtare si ndërhyrjen tonë fillestare për Lezhën. Kemi dashur të ndërtojmë ndërhyrjet tona bazuar në një studim që indentifikon nevojat dhe problematikat reale që kanë nevojë për ndërhyrje. Na ndiqni për informacione të mëtejshmë dhe për zhvillimet e reja.

Youth Conferences

Workshops/Trainings

Internships

Korrik 3, 2020

Trajnim: Tregimtari & Multimedia

Qendra H.A.N.A ka kënaqësinë të ftojë të rinjtë Lezhjanë për t’ju bashkuar kursit vokacional për 🎬🎤🎧Storytelling/Tregimtari dhe Multimedia🎥📽🎙 nën kujdesin e profesionistëve…
Lexo më shumë
Qershor 26, 2020

Pastrim i Lagunës Kune-Vain

Disa prej të rinjve të qendrës H.A.N.A vizituan sot një prej thesareve natyrore të Lezhës; bregdetin e Vainit, Laguna Kune-Vain….
Lexo më shumë
Qershor 22, 2020

Oda e miqve të H.A.N.A

Miq e bashkëpunëtorë së bashku në një atmosferë të gëzueshme duke ndarë mendime e diskutuar ide, u mirëpritën, për herë…
Lexo më shumë
Qershor 4, 2020

📢 Marshojmë për Fëmijërinë e Vjedhur!

https://citizens-channel.com/2020/06/04/lezhe-te-rinjte-marshojne-kunder-dhunes-seksuale-ndaj-vajzave-dhe-grave/ 🚶‍♂️🚶‍♀️Marshimi u organizua në datën 4 Qershor, në orën 16:00 nga Tregu Industrial ➡️ drejt Sheshit Besëlidhja (16:30)
Lexo më shumë
1 2 3 14

Albanian
English Albanian